Our restaurant

Walk in to a culinary regional experience

Probsteier style with a Baltic Sea scent. Whether in the dignified, rustic taproom, in the bright, modern restaurant or in the small fireplace room. The menu offers traditional, regional and surprising things for everyone. Good, middle-class, plentiful and inexpensive. – and depending on the season only fresh on the table!

Food and drink menu

Our food and drinks – You can view the menu by clicking on the “Current menu” button.

On Sunday lunchtime we always have a Sunday menu with 5-7 selected dishes. These are available as a 3-course menu or as a single dish.

10.8. – 14.8. Butt
24.8. – 28.8. Leber
31.8. – 4.9. Matjesvariationen
7.9. – 11.9. Birnen, Bohnen und Speck
14.9. – 25.9. Kohlrouladen
28.9. – 3.10. Muscheln
27.10. Grünkohl unter Feuer ab 18:30 Uhr (Nur mit Anmeldungen und erbeten bis 12.10.23)
2.11. – 6.11. Rübenmus
9.11. – 20.11. Martinsganswochen
03.12. Ente, Gans & Wild Buffet ab 12 Uhr (Nur mit Anmeldung)
22.12. Ente, Gans & Wild Buffet ab 18:30 Uhr (Nur mit Anmeldung)
25. und 26.12. Weihnachtslunchbuffet ab 11:45 Uhr (Nur mit Anmeldung)
31.12. Silvester Menüs ab 18 Uhr (Nur mit Anmeldung)